Σχετικά με εμάς

Η TALARIA POWER TECH (CHONGQING) CO., LTD είναι ένας κατασκευαστής ο οποίος συντελεί στην  εξέλιξη της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας.

Εστιάζει στον σχεδιασμό και την κατασκευή ελαφρών ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης.
Συνδυάζοντας ηλεκτρική τεχνολογία αιχμής και σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής, η TALARIA παράγει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες υψηλής τεχνολογίας που είναι αποδοτικές, ευέλικτες και συναρπαστικές στην οδήγηση.
Για να διασφαλιστεί ότι ο αναβάτης βιώνει τις υψηλές επιδόσεις και την ευελιξία, κάθε μοτοσυκλέτα, που παράγεται από την TALARIA, βελτιστοποιείται στην πράξη.
Από τα πρώτα πρωτότυπα, η TALARIA κάλεσε μοτοσικλετιστές να εξετάσουν και να εξελίξουν το προϊόν , διότι σε μερικά πράγματα η πείρα είναι αναντικατάστατη.
Οι επιδόσεις μεγιστοποιούνται με τη χρήση του μοναδικού ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης TALARIA, που συνδυάζει έναν εξαιρετικά αποδοτικό σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για μια ομαλή, ισχυρή οδήγηση.
Από την πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της, η TALARIA βρήκε γρήγορα ανταπόκριση από όλο τον κόσμο και είναι πλέον γνωστή ως διεθνής μάρκα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.
Έτσι προσφέρουμε στους αναβάτες μια εκπληκτική νέα εμπειρία .
Τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα και Κύπρο.

TALARIA Greece - Cyprus